Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Κι άλλη αυτοφυής χασισοφυτεία στην Καβάλα


Μετά την Δράμα και τις Σέρρες, τα χασισόδεντρα φυτρώνουν… μόνα τους και στην Καβάλα όπου ανακαλύπτονται ολόκληρες φυτείες στις οποίες δεν έχει παρέμβει ανθρώπινο χέρι! Η Δίωξη Ναρκωτικών προσπαθεί να τις εντοπίσει και να τις ξεριζώσει, κάνοντας συνεχείς περιπολίες.

Μια ακόμη αυτοφυής χασισοφυτεία εντόπισαν οι αστυνομικοί σε αγροτική περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Χρυσοχωρίου του νέου Δήμου Νέστου Καβάλας. Την αποτελούσαν 110 αυτοφυή δενδρύλλια ινδικής κάνναβης ύψους από 0,8 έως 1,8 μέτρα, τα οποία ξεριζώθηκαν. Στην περιοχή, οι σπόροι κάνναβης που μεταφέρονται από τον αέρα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθούν λόγω της υγρασίας που προκαλεί ο ποταμός Νέστος.

Μέσα σε βάζα γεμάτα με λουλούδια, στην κουζίνα του, κάτω από το… χαλί και σε μία ειδική κρύπτη στην ξύλινη επένδυση του σπιτιού του στην περιοχή του Κάτω Αλισσού Αχαΐας, έκρυβε ναρκωτικά όλων των ειδών ένας Αλβανός που έπεσε στα χέρια της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας! Οι αστυνομικοί έκαναν άνω -κάτω το σπίτι, ώσπου ανακάλυψαν τις κρυψώνες όπου ήταν κρυμμένα 31 γραμμάρια κάνναβης, μισό γραμμάριο κοκαΐνης και 14,5 γραμμάρια μίας λευκής σκόνης η οποία εστάλη για εξέταση στα εργαστήρια του Χημείου.
ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών & αθλητικών εφημερίδων